MEEST GELEZEN NIEUWS

The Grand Tour video

05-06-2021  |  Auteur:

Terwijl we reikhalzend uitkijken naar de volgende aflevering van The Grand Tour, werd een bijzonder grappige video van een van de beste afleveringen van de serie geplaatst op YouTube.

De video maakt deel uit van de tiende aflevering van het eerste seizoen van The Grand Tour. Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond gaan naar Barbados om een kunstmatig koraalrif te bouwen met behulp van vijf autowrakken. Het was een fantastische aflevering en in de video zijn de grappigste delen te zien.

Nadat de wrakken in de oceaan waren gegooid, moest het trio de auto aan de oceaanbodem verankeren zodat ze niet af zouden drijven. Om dit voor elkaar te krijgen moest James May naar beneden duiken.

Helaas voor hem hadden Clarkson en Hammond de taak om hem te voorzien van zuurstof. Dit betekende dat er gewerkt moest worden en daar houdt Clarkson niet van. Terwijl Clarkson en May van de zon genieten, zit May op de oceaanbodem.

Later duikt Clarkson zelf naar beneden met een lasapparaat om de auto’s vast te zetten. Dat mislukt.

Enkele maanden geleden werd bevestigd dat er een nieuwe aflevering van The Grand Tour was gefilmd in Schotland. Die aflevering zal later dit jaar worden uitgezonden.

Foto / video: The Grand Tour

The Grand Tour video

REAGEER OP DIT BERICHT