McLaren & Gulf Oil

29-07-2020  |  Auteur:

McLaren en Gulf Oil zijn een meerjarige samenwerking overeengekomen voor zowel supercars als het McLaren Racing F1 team.

McLaren & Gulf Oil

De twee merken hebben reeds een lange en succesvolle geschiedenis samen die teruggaat naar 1968. Er werden successen genoten, niet alleen in de Formule 1, maar ook in de Can-Am serie, waar meer dan 40 races werden gewonnen.

Vanaf volgend jaar wordt Gulf de favoriete smeermiddelleverancier van McLaren, aangezien al hun modellen Gulf-olie en -brandstof zullen gebruiken. Bovendien zal Gulf-branding worden getoond op de PURE-klantenevenementen van de autofabrikant, bij retailers en natuurlijk op teamkits.

Wat het F1-team betreft, zal het merk Gulf volledig worden geïntegreerd, te beginnen met de Britse Grand Prix van dit weekend. Het Gulf-logo zal gedurende het seizoen 2020 worden gedragen door McLaren F1-personeel, waaronder coureurs Lando Norris en Carlos Sainz, evenals de pitcrew.

Wat de kleurstelling betreft, zal Gulf-branding op de motorkappen en buitenspiegels van de MCL35 Formule 1-auto's worden geplaatst.

Foto: McLaren/Gulf Oil


REAGEER OP DIT BERICHT