Rolls-Royce Ghost teaser

28-07-2020  |  Auteur:

De vervanger van de Rolls-Royce Ghost is bijna gereed voor productie.

Rolls-Royce Ghost teaser

De gloednieuwe Rolls-Royce Ghost zou deze zomer zijn onthuld, maar het coronavirus gooide roet in het eten. De nieuwe Ghost zal nu in de herfst worden voorgesteld. Dan is het meer dan 10 jaar geleden dat de originele Ghost op de markt kwam.

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe Ghost aan de verwachtingen voldoet, heeft Rolls-Royce feedback verzameld om "een product te creëren dat de komende tien jaar weer bij de Ghost-klanten zou passen". Uit deze feedback ontdekte de luxe automaker dat klanten willen dat het ontwerp van de nieuwe Ghost 'meer minimalisme' heeft.

Vijf jaar geleden begon de ontwikkeling van de nieuwe Rolls-Royce Ghost. De nieuwe luxe limousine wordt volledig vanaf de grond opgebouwd. De enige componenten die zijn overgedragen zouden de Spirit of Ecstasy en paraplu's zijn - "al het andere is volledig nieuw".

Om een voorproefje van het nieuwe ontwerp te geven, heeft Rolls-Royce de eerste officiële teaser-afbeelding van de nieuwe Ghost gedeeld in de vorm van een ontwerpschets die het slanke silhouet illustreert.

Verwacht wordt dat de volgende generatie Ghost een 6,75-liter twinturbo V12 motor  krijgt die rond de 600 pk levert.

Teaser: Rolls-Royce


REAGEER OP DIT BERICHT