110 jaar Alfa Romeo

29-06-2020  |  Auteur:

De gemiddelde Alfa Romeo heeft misschien niet de uitstraling van een Lamborghini of Ferrari, maar de fans van het Italiaanse merk zijn net zo gepassioneerd.

De 110e verjaardag van het merk was een perfecte gelegenheid voor enkele fans om naar het Alfa Romeo Museum in Milaan te gaan.

Het museum was open voor de media en het publiek maar hield vast aan de huidinge veiligheidsmaatregelen terwijl klassiekers als de Alfa Romeo Spider zich lieten zien naast moderne sedans als de beeldschone Giuilia.

Meer dan 30 nieuwe en oude Alfa’s werden in AR110 formatie gepostitioneerd voor een foto ter gelegenheid van de viering van 110 jaar van de meest fantastische coupés, cabrio’s en sedans die uit Italië kwamen.

Wij worden warm van auto’s als de Tipo 33 Stradale en de 8C Competizione. Ook de Giulia Spider is legendarisch, net als de 156.

Hoewel de modellen niet perfect waren, zou je het moeilijk hebben om een niet-exotisch merk te vinden dat de zintuigen net zo prikkelt als een Alfa. Hopelijk worden de komende 110 jaar net zo bijzonder.

Foto / video: Alfa Romeo

110 jaar Alfa Romeo

REAGEER OP DIT BERICHT