Rivian R1T test video

27-06-2020  |  Auteur:

De volledig elektrische Rivian R1T belooft een pick-up truck te worden die zijn gelijke niet kent. In deze video zien we hoe de R1T getest wordt.

Rivian was van plan de eerste R1T exemplaren voor het einde van dit jaar af te leveren aan klanten, maar het coronavirus stak daar een stokje voor. Dit wordt nu pas volgend jaar.

In de video is een gecamoufleerd R1T prototype te zien die testen ondergaat, zowel op als naast de weg. De video bevat een aantal geweldige beelden van de pick-up truck die door de bochten van een testbaan glijdt voordat deze op en neer wordt gereden op lastige paden bedekt met grote rotsen.

Tegen het einde van de video laat Rivian zien hoe goed de truck kan bochten nemen, zelfs op een circuit met asfalt.

Het is duidelijk dat Rivian de R1T niet alleen extreem capabel wil maken, maar ook een pick-up waarmee je met plezier op de limiet kunt rijden.

Er zullen diverse uitvoeringen worden aangeboden. Elke uitvoering beschikt over vier elektromotoren. De basisversie heeft een 105 kWh accu en circa 400 pk en 560 Nm koppel.

Een long range model met een 180 kWh accu en 700 pk en 1.120 Nm koppel is ideaal voor diegenen die lange reizen willen ondernemen.

Ook komt er een snel model met een kleinere 125 kWh accu en een vermogen van circa 750 pk en 1.120 Nm koppel.

Foto / video: Rivian

Rivian R1T test video

REAGEER OP DIT BERICHT