Bentley Flying Spur review

20-06-2020  |  Auteur:

Bentley is gestopt met de Mulsanne, samen met de legendarische 6,75-liter V8 motor. Het bedrijf levert nog wel de nieuwe Flying Spur, die ook heel goed is.

De Flying Spur staat op hetzelfde platform als de Continental GT en Porsche Panamera. De auto lijkt echter geenszins op zijn Duitse neef. Elk aspect werd verfijnd waardoor de Flying Spur een echte Bentley is.

Bentley beweert dat de Flying Spur onvergelijkbaar comfortabel is. Rolls-Royce denkt daar wellicht anders over.

Naast het unieke en indrukwekkende exterieur en een interieur vol met de beste materialen en technologieën zijn er diverse erg slimme snufjes. De 48-volt actieve stabilisatorstangen bieden echt een ritje op een magisch tapijt, en de achterwielbesturing, actieve vierwielaandrijving en een paar andere gadgets die, wanneer ze met elkaar worden gemengd, uw verwachtingen misleiden.

Dit is afkomstig van Rory Reid die de Flying Spur heeft getest. Hij bespreekt bijna elk aspect van de sedan, van de 6,0-liter twinturbo W12 motor met 626 pk waardoor de auto versnelt van 0 naar 100 km/u in 3,8 seconden en een topsnelheid van 333 km/u bereikt, tot de extreem soepele achttraps automatische transmissie, de verwijderbare tablets, de koelkast achter de armsteun achterin, stoelen en meer.

Hij voerde ook twee tests uit waarbij eieren en een munt een rol spelen, maar daarvoor moet je de video bekijken.

Foto / video: AutoTrader

Bentley Flying Spur review

REAGEER OP DIT BERICHT