600LT Segestria Borealis

20-05-2020  |  Auteur:

De McLaren divisie MSO bouwt 12 exemplaren van de 600LT Spider met een uniek Segestria Borealis ontwerp.

600LT Segestria Borealis

Elk exemplaar bevat een speciale lakkleur en afwerking van het interieur, geïnspireerd door een giftige spin.

Het Segestria Borealis thema nam de groene slagtanden van de spin en recreëerde ze als twee Napier Green strepen die van de neus naar de uitlaat lopen.

Het zwarte lichaam van de spin wordt gespiegeld door de speciale Borealis Black MSO Defined lak, met diepe groene, paarse en bordeaux tinten, afhankelijk van de lichtinval.

Andere aanpassingen aan het exterieur omvatten MSO Bespoke Napier Green remklauwen, 10-spaaks glanzend zwarte velgen, een Napier Green web motief op de achtervleugel en spiegelkappen, evenals pinstripes op het voorspatbord, de sideskirt en de achterdiffuser.

Onderdeel van het pakket is ook het MSO Clubsport Pack. Dit omvat Super Lightweight Carbon Fiber Racing Seats, een Carbon Fiber interieur upgrade en lichtgewicht titanium wielbouten.

Binnenin bevat de 600LT Spider Segestria Borealis MSO Bespoke heldergroene stiksels voor de kuipstoelen, unieke borduursels op de hoofdsteunen en op het stuur. Ook is er een Bowers and Wilkins 12-speaker audiosysteem, McLaren Track Telemetry, achteruitrijcamera en parkeersensoren, een hefsysteem voor de neus en een alarm upgrade.

Net als elke andere McLaren 600LT beschikt deze over een 3,8-liter twinturbo V8 motor, die 600 pk en 627 Nm koppel produceert.

Foto: McLaren Automotive


REAGEER OP DIT BERICHT