Omgaan met je Corvette

17-05-2020  |  Auteur:

Wil je alles weten over de mogelijkheden van de nieuwe Corvette? Dan bof je.

Wanneer je een nieuwe auto koopt, is het altijd goed om zoveel mogelijk informatie te verzamelen, bijvoorbeeld over de functies en het onderhoud.

Dat geldt voor een gewone auto, maar zeker voor de nieuwe Chevrolet Corvette. Deze sportwagen beschikt over tal van nieuwe functies en heeft voor het eerst een middenmotor achterin.

Onder de huidige omstandigheden is een persoonlijke training wellicht niet mogelijk. Gelukkig heeft Chevrolet een oplossing bedacht.

Het automerk heeft namelijk 23 nieuwe Corvette Academy video’s geüpload voor C8 eigenaren, die alles omvatten, van het inrijden van het voertuig tot routineonderhoud, van voorbereiding op het circuit en selecteerbare rijmodi tot geheugeninstellingen.

Voor het inrijden van de nieuwe Corvette is belangrijk. Zo belangrijk zelfs dat GM de moeite heeft genomen om de weergegeven rode lijn te verlagen en het motorkoppel te beperken voor de eerste 800 km van het gebruik, om problemen met de aandrijflijn te voorkomen.

De Corvette Academy is niet hetzelfde als een praktische klas- en racebaaninstructie, maar het is het op één na beste - ervan uitgaande dat eigenaren het meeste uit hun nieuwe speeltje willen halen.

Foto / video: Chevrolet

Omgaan met je Corvette

REAGEER OP DIT BERICHT