Lamborghini bitstamp

16-05-2020  |  Auteur:

Automobili Lamborghini lanceert zijn eerste digitale postzegel voor verzamelaars in samenwerking met Bitstamps.

Lamborghini bitstamp

Lamborghini lanceert samen met Bitstamps een digitale postzegel via een app die is ontworpen om digitale postzegels te maken en te verzamelen. De eerste samenwerking is opgedragen aan de Huracán EVO RWD Spyder, het model dat Lamborghini begin mei 2020 onthulde, na de heropening van het bedrijf na de COVID-19-sluiting.

De postzegel maakt deel uit van een themareeks die is gewijd aan de geschiedenis van het Italiaanse merk en meer dan 20 van de meest iconische auto's: de Automobili Lamborghini-collectie. De Huracán EVO RWD Spyder-stempel is vanaf vandaag beschikbaar door de Bitstamps-app te downloaden en zal worden uitgegeven in een gelimiteerde en genummerde editie van 20.000 stuks.

Elke postzegel is een "enkel" digitaal object: de geschiedenis en het unieke karakter worden gegarandeerd door Blockchain-technologie. De postzegel kan net als een papieren postzegel worden gekocht, verzameld of doorverkocht.

In hun collectiealbum kunnen fans van Lamborghini hun postzegels bewonderen, de voortgang van hun collectie en de nog niet verkregen postzegels bekijken, beslissen of ze de zegel cadeau doen door ze te sturen met een e-card of ze door te verkopen.

De Bitstamps-app kan worden gedownload in de Google Play Store, Apple App Store en in de Bitstamps-app.

Bron / foto: Lamborghini


REAGEER OP DIT BERICHT