Range Rover 50 jaar!

20-03-2020  |  Auteur:

Land Rover heeft de festiviteiten rond de vijftigste verjaardag van de Range Rover afgetrapt met een kunstwerk op het ijs en de medewerking van bokskampioen Anthony Joshua.

Meerdere Range Rover modellen reden op een bevroren Zweeds meer. Hoogtepunt was natuurlijk de unieke ’50 Years of Range Rover’ afbeelding van sneeuwkunstenaar Simon Beck.

Bokser Anthony Joshua heeft vier Range Rover modellen getest op het ijs: de Range Rover SVAutobiography, Range Rover SVAutobiography Dynamic, Range Rover Sport SVR en de Range Rover Velar SVA Dynamic.

De oorspronkelijke Range Rover was een vierwielaangedreven luxe SUV. De auto was een pionier op het gebied van antiblokkeerremmen, elektronische tractiecontrole en automatische elektronische luchtvering, terwijl de Range Rover uit 2012 de eerste grote SUV was die een aluminium koetswerkarchitectuur introduceerde.

In 2015 was de Range Rover het eerste voertuig dat beschikte over het innovatieve All-Terrain Progress Control systeem van Land Rover, dat nu voor elk model beschikbaar is.

Foto / video: Land Rover

Range Rover 50 jaar!

REAGEER OP DIT BERICHT