Ford Mustang Mach-E

14-02-2020  |  Auteur:

Ford is van plan niet minder dan 18 nieuwe geëlektrificeerde modellen te lanceren voor het einde van het jaar. Het eerste nieuwe model is de Mach-E, het eerste emissieloze productievoertuig van Ford.

Ford Mustang Mach-E Ford Mustang Mach-E

De Europese Mach-E beschikt over ophanging, stuurinrichting, ESC (elektronische stabiliteitscontrole) en vierwielaandrijving die specifiek zijn afgestemd op de Europese wegen en rijstijlen.

Indien uitgerust met de batterij met groot bereik en achterwielaandrijving, heeft de Mustang Mach-E een beoogde actieradius van maximaal 600 km. De batterij ondersteunt snelladen; 10 minuten 150 kW opladen bij een IONITY-station zorgt voor een actieradius van 93 km.

Volgens Ford is het RWD-model met een batterij met groot bereik de populairste specificatie van de emissieloze crossover, waar 85 procent van de klanten voor kiest.

De Mustang Mach-E beschikt over een breed scala aan technologische uitrusting en ondersteunt draadloze updates, inclusief voor het volgende generatie SYNC infotainmentsysteem. Dit laatste wordt ondersteund door het 15,5-inch touchscreen, krijgt cloudgebaseerde connectiviteit, smartphone-integratie, spraakherkenning en kunstmatige intelligentie om de voorkeuren van de chauffeurs te leren kennen.

Foto’s: Ford


REAGEER OP DIT BERICHT