Volkswagen ID Space Vizzion

08-11-2019  |  Auteur:

Volkswagen heeft bevestigd dat het een nieuw elektrisch concept laat zien tijdens de LA Auto Show. Het concept heet de ID Space Vizzion. Het is het zevende lid van de zich voortdurend uitbreidende ID familie.

Volkswagen ID Space Vizzion Volkswagen ID Space Vizzion Volkswagen ID Space Vizzion Volkswagen ID Space Vizzion

Het nieuwe ID Space Vizzion concept wordt omschreven als de “crossover van morgen”, een auto die de “aerodynamische kenmerken van een Gran Turismo combineert met de ruimte van een SUV”.

Ons lijkt het gewoon een sportieve stationwagen.

Het nieuwste ID lid staat op het MEB-platform voor elektrische voertuigen en belooft een actieradius van maximaal 482 km, dankzij de efficiënte aandrijving en het zeer aerodynamische ontwerp.

De eerste officiële schetsen onthullen een dashboard dat lijkt op dat van de Tesla Model 3, met een groot touchscreen in het midden, ventilatieroosters over de gehele breedte en een kleine scherm voor de chauffeur.

Het concept krijgt een zeszits configuratie op drie rijen, sfeerverlichting, duurzame bekleding en andere opvallende details.

Volkswagen bevestigde ook dat de ID Space Vizzion een voorbode is van een productieversie dat eind 2021 moet verschijnen.

De Volkswagen ID Space Vizzion concept wordt op 19 november onthuld.

Foto’s: Volkswagen


REAGEER OP DIT BERICHT