Ford Mustang Shelby GT350R

13-08-2019  |  Auteur:

Ford heeft een reeks wijzigingen aangekondigd voor de nieuwe Mustang Shelby GT350R, geïnspireerd door zijn krachtiger broer, de nieuwe GT500.

Ford Mustang Shelby GT350R Ford Mustang Shelby GT350R

Wijzigingen omvatten onder andere een andere afstelling van de ophanging aan de voorzijde. Ook kunnen bochten sneller dan voorheen worden genomen dankzij de opnieuw afgestelde stuurbekrachtiging.

Ook worden de aerodynamica en het chassis van de nieuwe Mustang Shelby GT350R verbeterd. De auto krijgt standaard koolstofvezel velgen, een grote voorsplitter en achtervleugel.

Gewichtsbesparing vindt plaats door de achterbank te verwijderen. Er komen ook nieuwe kleuren: Grabber Lime, Twister Orange, Iconic Silver en Red Hot Metallic.

FordPass Connect is nu standaard op de nieuwe Mustang. Deze technologie stelt gebruikers in staat hun smartphone aan de auto te koppelen om te zien waar de auto geparkeerd is, de deuren te vergrendelen of te openen en het brandstof- en olieniveau te controleren.

Optioneel is er het Technology pakket, met een B&O audiosysteem met 12 luidsprekers, navigatie met stembesturing, Cobra lampen en blinde hoek informatie.

Foto’s: Ford


REAGEER OP DIT BERICHT