Skoda Superb teaser

15-05-2019  |  Auteur:

Skoda heeft een nieuwe teaser gedeeld van de vernieuwde Superb, slechts enkele dagen voor het debuut van het model in Bratislava op 23 mei.

De nieuwste teaser richt zich op de nieuwe koplampen van de Superb, en dan met name op de full LED Matrix koplampen en dynamische lichtfuncties.

De vernieuwde Superb is de eerste productie-Skoda die deze technologie krijgt, samen met meer veiligheids- en comfortvoorzieningen. De nieuwste teaser video toont de nieuwe full LED Matrix koplampen, de gewijzigde LED mistlampen en de full LED achterlichten met dynamische knipperlichten.

Skoda deelde tevens een teaser schets waarin het ontwerp van de koplampen wordt onthuld. Interessant detail is dat de behuizing van de koplampen is voorzien van “Skoda Crystal Lighting”.

De video laat de nieuwe full LED Matrix koplampen en de Coming/Leaving Home animatie in actie zien. Volgens Skoda is de vernieuwde versie van de Superb uitgerust met “de nieuwste innovaties op het gebied van veiligheid, rijcomfort, prestaties en milieuvriendelijkheid”.

De wereldpremière van de vernieuwde Skoda Superb vindt op 23 mei plaats tijdens het IIHF Ice Hockey World Championship, waarvan Skoda een van de sponsoren is.

Foto's / schetsen / video: Skoda Design

Skoda Superb teaser Skoda Superb teaser

REAGEER OP DIT BERICHT