Volkswagen Tarok Concept

07-11-2018  |  Auteur:

Nadat eerder al een teaser werd gedeeld, is nu de nieuwe Volkswagen Tarok pick-up truck volledig onthuld tijdens de Sao Paulo International Motor Show in Brazilië.

De auto mag dan concept genoemd worden, hij ziet er vrij productiegereed uit. Volkswagen bevestigt dit door te zeggen dat het “binnenkort een productieversie van de Tarok Concept zal aanbieden in Brazilië, met minimale aanpassingen.”

Ofschoon het zeker is dat de auto  in Brazilië zal verschijnen, is het interessanter om te weten of de Tarok ook naar andere markten komt. Dat lijkt een reële mogelijkheid, aangezien het persbericht het volgende bevat: “de pick-up heeft het potentieel om de modelreeks van Volkswagen in andere globale markten uit te breiden”.

Volkswagen omschrijft de Tarok als een combinatie van een “digitaal verbonden SUV” en een “slim ontworpen vijf meter lange pick-up”. Dat betekent dat de tarok iets kleiner is dan de Amarok en minder op werk gericht.

Niet dat de auto niet kan worden ingezet voor klussen, maar hij is meer gericht op lifestyle dan zijn grotere broer. Het ontwerp doet vermoeden dat de laadbak en de carrosserie uit een stuk zijn gevormd.

Volkswagen Tarok Concept Volkswagen Tarok Concept Volkswagen Tarok Concept Volkswagen Tarok Concept Volkswagen Tarok Concept Volkswagen Tarok Concept Volkswagen Tarok Concept

REAGEER OP DIT BERICHT