Jaguar I-Pace actieradius video

18-09-2018  |  Auteur:

Jaguar doet van alles om de I-Pace te promoten. De nieuwste marketingstunt is bedoeld om de actieradius van de elektrische crossover te laten zien.

Jaguar liet de I-Pace de 369 km lange afstand tussen Londen en Parijs afleggen. Een deel van de reis voerde door de servicetunnel van de Kanaaltunnel.

Met een volgeladen 90 kWh accu begon de I-Pace zijn reis in Londen en reed naar de Kanaaltunnel ingang in Folkestone. Hoewel alle voertuigen hier op een trein worden vervoerd, kreeg de I-Pace speciaal toestemming om de 50 km lange afstand onder de Noordzee door de servicetunnel te rijden.

In Calais verliet de Jaguar I-Pace de tunnel en reed verder naar het oosten. Bij aankomst in Brussel was er nog 8 procent energie over in de accu; genoeg om nog 32 km extra te rijden.

Jaguar I-Pace actieradius video Jaguar I-Pace actieradius video Jaguar I-Pace actieradius video Jaguar I-Pace actieradius video Jaguar I-Pace actieradius video Jaguar I-Pace actieradius video Jaguar I-Pace actieradius video Jaguar I-Pace actieradius video Jaguar I-Pace actieradius video

REAGEER OP DIT BERICHT