Hyundai Le Fil Rouge Concept

25-07-2018  |  Auteur:

Hyundai laat de Le Fil Rouge Concept zien tijdens het 40e jaarlijkse Concours d'Elegance of America in Plymouth, Michigan. Het is het Noord-Amerikaanse debuut van deze showauto.

Hyundai Le Fil Rouge Concept Hyundai Le Fil Rouge Concept Hyundai Le Fil Rouge Concept Hyundai Le Fil Rouge Concept Hyundai Le Fil Rouge Concept Hyundai Le Fil Rouge Concept Hyundai Le Fil Rouge Concept Hyundai Le Fil Rouge Concept

Het indrukwekkende concept laat ons kennismaken met de verwachte ‘Sensuous Sportiness’ ontwerptaal van Hyundai, waarmee alle toekomstige Hyundai modellen geschreven zullen worden.

De Le Fil Rouge Concept is een reïnterpretatie van het Hyundai Coupe Concept uit 1974 en blijkbaar het startpunt voor sexy Hyundai modellen.

De showauto heeft een lange wielbasis, grote wielen en korte overhangen, terwijl de voorste en achterste stijlen, net als het dak, naadloos overlopen in de vorm van de auto, waardoor de indruk wordt gewekt dat de auto met een enkele streep is getekend.

Het interieur heeft een ‘wrap-around’ architectuur, waarbij de chauffeur apart zit van de passagiers. Materialen zoals hergebruikt hout en high-tech stoffen geven de cabine een natuurlijker schoonheid. Voor de chauffeur bevindt zich een zwevend panoramisch display.


REAGEER OP DIT BERICHT