Speciaal: Toyota GT86 TRD

25-07-2018  |  Auteur:

Toyota heeft officieel de nieuwe GT86 TRD Special Edition onthuld.

Speciaal: Toyota GT86 TRD Speciaal: Toyota GT86 TRD Speciaal: Toyota GT86 TRD Speciaal: Toyota GT86 TRD Speciaal: Toyota GT86 TRD

De auto is uitgerust met diverse nieuwe onderdelen, waaronder Brembo remmen en Sachs dempers waardoor de wegligging van de GT86 nog beter wordt. De auto heeft tevens speciale 18 inch velgen, voorzien van Michelin Pilot Sport 4 banden.

Daarnaast is de auto uitgerust met een TRD bodykit, deze omvat nieuwe bumpers, andere dorpels, een achterdiffuser en een grote spoiler. Het model is exclusief leverbaar in Raven zwart en heeft driekleurige strepen en een TRD uitlaatsysteem met roestvrijstalen eindpijpen.

Binnenin zijn een tweekleurig stuur en bijpassende sportstoelen met rood met zwarte bekleding te vinden. Andere hoogtepunten zijn rode contraststiksels, rode gordels en suede accenten. Ook is er een TRD logo geborduurd aan de passagierskant van het dashboard.

Net als het standaardmodel heeft de speciale uitvoering een 2,0-liter viercilinder boxermotor die 207 pk en 211 Nm koppel produceert.


REAGEER OP DIT BERICHT