Nissan Titan Surfcamp

10-07-2018  |  Auteur:

Ga je naar het strand deze zomer? Dan heeft Nissan precies de auto voor jou. Hij heet de Titan Surfcamp en is gebouwd voor de show. Maar het laat wel enkele van de uitgebreide aanpassingen zien die mogelijk zijn.

De Surfcamp concept begon zijn leven als een Titan XD Crew Cab Midnight Edition. De pick-up truck heeft een 5,0-liter Cummins V8 dieselmotor en is uitgerust met een door de fabriek goedgekeurde lift kit en velgen – beide van Icon – gehuld in Nitto Ridge Grappler off-road banden.

Ook heeft de truck een Fab Four Vengeance Series voorbumper, beschermplaten aan de onderzijde en een retro wrap geïnspireerd door de Nissan Patrol uit 1967 en een Hot Wheels Datsun Bluebird Wagon uit 1971.

Binnenin bevinden zich neopreen stoelhoezen en vloermatten, terwijl de laadbak onder andere is uitgerust met een Leitner Design bagagerek met een Rhino-Rack voor het bevestigen van visuitrusting, wetsuits, surfboards en alles wat je maar mee wilt nemen naar het strand.

Er is zelfs een door de zon verwarmde douche, een koelkast, extra verlichting en een tent. De Surfcamp is de nieuwste in een serie avontuurlijke Nissan showtrucks, na de Titan Basecamp, Armada Snow Patrol, Smokin’ Titan en Armada Mountain Patrol.

Nissan Titan Surfcamp Nissan Titan Surfcamp Nissan Titan Surfcamp Nissan Titan Surfcamp Nissan Titan Surfcamp

REAGEER OP DIT BERICHT