Audi Q8 teaser

16-05-2018  |  Auteur:

Audi bereidt de onthulling van de nieuwe Q8 voor. Naast het delen van een teaser verschijnt een vijfdelige videoserie met details van de nieuwste Audi crossover.

De eerste aflevering verschijnt op 21 mei. Audi heeft alvast een korte teaser video gedeeld met een voorproefje van de videoserie.

Ook heeft Audi een schets gedeeld van de nieuwe Q8. De schets laat zien dat de auto een omhooglopende heuplijn krijgt, een licht aflopend dak en slanke D-stijlen.

Ook zijn een kofferklepspoiler en dunne achterlichten te zien, die met elkaar verbonden zijn door middel van een dunne strip zoals op de A8.

Andere opvallende kenmerken zijn gespierde achterspatborden, een dubbel uitlaatsysteem en een robuust uitziende achterbumper.

Het sportieve exterieur huisvest een cabine met een digitaal instrumentenpaneel, een infotainment systeem en een laag display dat toegang geeft tot climate control en andere voorzieningen.

Audi werkt ook aan een S Q8 en RS Q8. De laatste zou een twinturbo 4,0-liter V8 motor kunnen krijgen die circa 540 pk levert.

Audi Q8 teaser

REAGEER OP DIT BERICHT