Audi A7 reviews

12-02-2018  |  Auteur:

Autojournalisten hebben in Zuid-Afrika de nieuwe Audi A7 getest.

De nieuwe Audi A7 staat op een nieuw platform, dat wordt gedeeld met de Q5 en Q7, en neemt het op tegen auto’s als de Mercedes-Benz CLS. De A7 heeft enkele interessante eigenschappen, zoals vierwielsturing.

Ook krijgt de auto een nieuw ontwerp, geïnspireerd door de Prologue Concept, en behoudt de dalende daklijn, iets dat de auto een sportief uiterlijk geeft.

Binnenin lijkt het veel op de nieuwe generatie Audi A8, waarvan de A7 het nieuwe MMI infotainment systeem leent. De technologie verruilt knoppen voor aanraakbediening en gesproken commando’s, maar is iets minder makkelijk te gebruiken dan het oude systeem, volgens de reviews.

De cabine is groot genoeg voor vier volwassenen en dankzij luchtvering worden bijna alle onvolkomenheden op de weg geabsorbeerd. Echter, wanneer de weg echt slecht wordt, wordt de rit vrij hard, en dat valt tegen voor een auto in deze klasse.

De nieuwe Audi A7 is ook vrij stil en het rijgedrag is responsief, maar niet sportief. Hopelijk wordt dit met de verwachte S7 en RS7 versies rechtgezet.

>>>>> Review video's <<<<<

Audi A7 reviews

REAGEER OP DIT BERICHT