Renault Clio R.S. 18

12-01-2018  |  Auteur:

Renaultsport klanten met een passie voor de autosport kunnen nu kiezen voor een speciale uitvoering van de Clio R.S. De auto wordt leverbaar in bepaalde markten.

Renault Clio R.S. 18 Renault Clio R.S. 18 Renault Clio R.S. 18 Renault Clio R.S. 18 Renault Clio R.S. 18 Renault Clio R.S. 18 Renault Clio R.S. 18 Renault Clio R.S. 18

De Clio R.S. 18 is vernoemd naar de Renaultsport F1 auto van 2018 en is uitgevoerd in een zwart met gele uitdossing, speciale logo’s op de voordeuren, zwarte Renault en R.S. logo’s en een achterdiffuser in diepzwart.

Binnenin de nieuwe Renault Clio R.S. 18 word je verwelkomd door diverse updates, zoals genummerde R.S. dorpels, een alcantara en lederen stuur, koolstofvezel afwerking voor de ventilatieroosters en speciale Renaultsport vloermatten.

Het speciale model is gebaseerd op de Clio RS 220 EDC Trophy en krijgt dezelfde 1,6-liter viercilinder turbobenzinemotor met 220 pk en 280 Nm koppel.

Daarnaast kreeg de auto extra technische updates zoals voordempers met hydraulische compressie stops, scherper en directer stuurgedrag en een Akrapovic uitlaat voor een dieper geluid.


REAGEER OP DIT BERICHT